Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο Μητσοτάκης χθες στον ΣΚΑΪ


Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:
Κυβέρνηση στα πρότυπα της Ιταλίας, την οποία θα σχηματίσουν η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και θα έχει ορίζοντα τετραετίας!

«Η Ελλάδα έχει επείγουσα ανάγκη από κυβερνητική σταθερότητα και είναι απαραίτητη μία κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων τύπου Μόντι ή Παπαδήμου με τη συμμετοχή πολιτικών και τεχνοκρατών» στη Σία Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ ο πρώην πρωθυπουργός.

Και σημείωσε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι εάν η χώρα θα μείνει ή όχι στο ευρώ και την Ευρώπη, εκτιμώντας ότι η ΝΔ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα «γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παίξει ρόλο μπαλαντέρ».

Ο κ Μητσοτάκης εκτίμησε...
επίσης ότι έγιναν λάθη στο Μνημόνιο, τα οποία ωστόσο μπορούν να διορθωθούν. Είπε επίσης ότι δε θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε εάν ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κάνει αυτά που λέει, καθώς το ΚΚΕ δε θα συνεργαστεί και ο Φώτης Κουβέλης δε θα δεχθεί συνεργασία με κόμμα που έχει ερμαφρόδιτες θέσεις για την Ευρώπη.
Σημείωσε μάλιστα ότι, το πολιτικό σύστημα έχρισε τον Τσίπρα νικητή των εκλογών, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, «παρακαλούσε το 17% να μπει στη κυβέρνηση».

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμα ότι «τώρα που τελείωσαν τα δανεικά, πρέπει να ζήσουμε με τα λεφτά που έχουμε και να πέσει το βιοτικό επίπεδο του λαού».

Δεν αλλάζεις με τίποτα εσύ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου