Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Νέοι νέες το μέλλον σας ανήκει


Είσαι ΕΣΥ που σου έκλεψαν το μέλλον;
Είσαι ΕΣΥ που σου έκλεψαν τα όνειρα;
Είσαι ΕΣΥ που το αύριο μοιάζει στα μάτια σου μαύρο;
Είσαι ΕΣΥ που το γέλιο βγαίνει πικρό απ’ τα χείλη σου;
Είσαι ΕΣΥ που σκάφτεσαι να μεταναστεύσεις;
Είσαι ΕΣΥ που έχεις τη βεβαιότητα ότι σε εξαπάτησαν;
Και ταυτοχρόνος είσαι εσύ που με τη στάση σου αρνείσαι να τους τιμωρήσεις με τη ψήφο σου καθισμένος στη καφετέρια η στη παραλία. Επίσης είσαι ΕΣΥ που ενώ όλα όσα θα συμβούν αφορούν άμεσα εσένα ΕΣΥ δεν αναλύεις τον πολιτικό λόγο που ο κάθε πολιτικός αρχηγός εκφέρει και απλά αρκείσαι στη συνθηματολογία και τον λαϊκισμό που σου προβάλουν για να ακολουθήσεις παρορμητικά το όποιο χώρο στα λέει πιο εύκολα και λαμπερά χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι ο εμπεριστατωμένος πολιτικός λόγος είναι εκείνος που αποτελεί εγγύηση για την για την ρεαλιστική εφαρμογή των πολιτικών κατευθύνσεων που θα επιβάλλει το αύριο.
Δώσε τέλος στην παλαιόπολιτικη νοοτροπία που διακατέχει μερικούς όψιμους σωτήρες του αύριο σου διότι πρέπει να θυμάσαι ότι η ιστορία επαναλαμβάνετε ως φάρσα.
Τώρα που ο λαός τιμώρησε τον δικομματισμό που έφερε τόσα δεινά στον τόπο – χωρίς να παραγνωρίζουμε και τα καλά του όπως η κυβερνητική σταθερότητα κ.α. – ήρθε η ώρα να δεις εκείνες τις δυνάμεις που με σαφή κι αληθινό αντιμνημονιακό λόγο σου προτείνουν μια άλλη οδό χωρίς λεονταρισμούς και προεκλογικά πυροτεχνήματα. Με νηφαλιότητα και σταθερή πολιτική γραμμή.
Όλοι αυτοί που σου τάζουν ότι θα πάμε να καταγγείλουμε μονομερώς το μνημόνιο λέγοντας στους αντισυμβαλλόμενους –ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε – σε κοροϊδεύουν.
Πάρε επιτελούς τη κατάσταση στα χέρια σου και προχώρα για το δικό σου μέλλον. Όσο είσαι καθηλωμένος στο ωχ αδελφέ μια ψήφο έχω τι θα αλλάξει και αράζεις στο καναπέ σου να ξέρεις ότι αυτή η μια είναι που κάνει τη διαφορά και σου δίνει ελπίδα και προοπτική για το μέλλον.
Μη μένεις αμέτοχος σε αφόρα άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου